Siste_såpenytt.jpg
 

ÅRET SOM GIKK

8. februar 2019

Takk til alle som har bidratt i 2018! Tilbakemeldinger fra kunder har vært meget bra. Vi setter stor pris på forslag; alt fra lukter til konstruktive innspill om emballasje. Fortsett gjerne med å gi oss både ris og ros. Det er slik vi kan utvikle oss videre. Staben har også gradvis blitt større. Nå har vi nesten blitt en liten såpe-bevegelse på 8 personer. Gi lyd, hvis du vil være med på laget.


Å kunne bidra til å hjelpe Ubuntu-prosjektet i Sør-Afrika har vært givende. Vi håper å ta det enda et steg videre i tiden som kommer. Å samarbeide med Stasjonen Landhandel på Kile har vært en kul reise så langt.


I 2018 produserte vi følgende såper: håndverkersåpe, helt på tur, juleskrubben, old boys såpe, kaffesåpe, Walhalla, sommer såpe, vinterskrubben og Vennesla. Det er 9 ulike typer. I tillegg er det produsert flere etter spesialbestillinger. Første nyhet i 2019 blir såpen som heter skau. Den har gode egenskaper i form av eteriske oljer som rosmarin, bergamott og appelsin. Såpen har blitt laget etter tips fra Juliane Andrea Josephsen. Hun driver Julianes kokebok og er helt rå på grønn og sunnere mat. Ta gjerne en titt.

Kom med innspill til oss om nye produkter som vi bør ha i butikken. Vi digger å utvikle og fornye oss.


Med ønske om et rent år!

nyhet nettside.jpg

STASJONEN LANDHANDEL

1. juni 2018

Dette er en skikkelig gladsak. I morgen 2. juni 2018 er det offisiell åpning av Stasjonen Landhandel som ligger ved Kilefjorden. Det er utrolig gøy at Tone Kiledal Svaland også skal selge mannesåper der. Stedet er vel verdt et besøk. De har både kafé og landhandel i stilige lokaler, som tidligere var en togstasjon.

Følg gjerne Stasjonen Landhandel på Facebook og Instagram.

Stasjonen_Landhandel_Facebook.png

UBUNTU-PROSJEKTET

20. april 2018

Vi er stolte over å kunne samarbeide med Ubuntu-prosjektet. Alt salg av Ubuntu-såpene i nettbutikken går direkte til dette prosjektet. Stor klem og takk til Nina Tanggaard Lomeland for å få til dette! 😀 Les mer her.

Embraces goodwill and sharing between people.
Medfølelse, deling og godhet mellom mennesker.

Ubuntu18.jpg
 

NYHET - OLD BOYS SÅPE

5. mars 2018

Denne såpen passer til deg som er mosjonist eller aktiv som Old Boys spiller på det lokale laget.


Såpen gir bra motstand og fjerner effektivt smuss og fett etter ei god treningsøkt. De naturlige oljene gir også god fuktighet til huden.

canstockphoto45753081.jpg
 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få eksklusive nyheter før alle andre. Subscribe, subscribe...

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!